Termeni si conditii

Preambul

Site-ul www.fashionvilla.ro aparține și este administrat de GHN Trend SRL .

Folosirea în orice mod a site-ului se supune Termenilor și Condițiilor Generale și implică acceptul explicit al acestora în versiunea afisată pe site. Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste prevederi fără preaviz.

1. Definiții și termeni

FashionVilla – este denumirea comercială a SC GHN Trend SRL, persoană juridică română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/13220/2016, având cod unic de înregistrare fiscal 36613103, proprietară a site-ului www,fashionvilla.ro

Utilizator – orice persoană fizica sau juridică, care vizitează site-ul www.fashionvilla.ro

2.1. Conținutul site-ului www.fashionvilla.ro (precum: logo, simboluri comerciale, imagini, texte, grafice, elemente de grafică WEB, scripturi, software, orice informație aflată pe acest site și accesată prin orice tip de echipament electronic sau transmisă cumpărătorului de către FashionVilla prin orice mijloc de comunicare disponibil etc.) este proprietatea exclusivă a FashionVilla și a partenerilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe, de legile privind proprietatea intelectuală și industrială și de orice alt act normativ incident.

2. Drepturile de proprietate intelectuală

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

SC GHN Trend SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC GHN Trend SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.fashionvilla.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Domeniul

www.fashionvilla.ro este detinut de catre SC GHN Trend SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.